Zomermarkt Gees 

Wij zijn er bijna klaar voor! U bent allen van harte welkom op de Gesermarkt, Oude Steeg vanaf 18.00uur vanavond.

EEN MOOI BEDRAG! WIJ ZIJN APETROTS DAT WE DIT BEDRAG AL KUNNEN MEENEMEN OP ONZE ACTIEPAGINA!

Daar zijn ze dan! De winnaars van het knikker-raadspel. De knikkerpot waar de kids tot groep 4 op konden raden, bevatte 49 knikkers. Tim Wubs uit Gees zat met zijn 47 knikkers er het dichtste bij. Vanavond ontving hij van Roxy zijn welverdiende cadeau.

De knikkerpot voor kids vanaf groep 4 en alle leeftijden daarboven bevatte 345 knikkers. Deze prijs, de mooie taart, is gewonnen door Bon Koops uit Oosterhesselen. Hij zat er met zijn 333 er het dichtste bij.

Heren, allebei van harte gefeliciteerd!

José Bos, bedankt voor het maken van de taart, wederom een kunstwerk!

Drogisterij Koopman, bedankt voor het beschikbaar stellen van de kids prijs!
 
 
 
 
 
 
 
 

Rectificatie: beide meiden zijn vanavond nog verder aan het bakken geweest, wat de eindstand van de koekjes op ruim 460 totaal brengt. Wat dus ook betekent dat wij tegen de 100 zakjes kunnen gaan verkopen. We hopen dat we op een gegeven moment op=op kunnen zeggen en hiermee al een mooi bedrag kunnen ophalen. Ik zeg: IK BEN TROTS OP JULLIE LIEVE WENDY EN GERTI!

Wat een top-bakkers zijn het, Wendy en Gerti! Sinds afgelopen week bezig met de Ribbon - koekjes. Ik, Miranda, had er een klein aandeel in, namelijk proeven. Heerlijk! Dit was nog zonder de icinglaag. Dit laatstgenoemde wou eerst niet lukken, maar Gerti heeft nog 1 recept geprobeerd en dit was gelukkig de goede! Op dit moment staat de teller van de gebakken koekjes op ruim 300! Kortom, deze koekjes worden komende donderdag, 21 juli, vanaf 18.00uur, verkocht op de Gesermarkt in Gees. Er zitten 5 koekjes in het zakje. 1 zakje is €3,-, 2 voor €5,-.

Facebookactie:
't Kruimelzakje zoekt een nieuwe koektrommel! Wie biedt?? Vanavond om 20.00 uur maken wij de gelukkige winnaar bekend. De opbrengst wordt gedoneerd op onze actiepagina van de Pink Walk&Run?

En de winnaar is.....
Simone Klaver. Zij heeft het kruimelzakje gekocht voor €7,50