Live Life Hope

 
 
 
 

In 2014 veranderde mijn leven opeens drastisch. Van een gezonde meid naar opeens ernstig ziek. Borstkanker.

 

Een heel traject doorlopen, 16 chemo's, een operatie en 16 bestralingen. Medicatie, elke dag, voor hoelang?.......misschien 5 jaar, maar misschien ook wel 10. Het maakt me niet uit, ook al moet ik het 15 jaar slikken, als die rotziekte maar wegblijft.

 

Pink Ribbon, natuurlijk wel van gehoort, maar verder ook niet. Totdat je er toch wel mee te maken krijgt. Er werd mij in 2014 gevraagd: Miranda, loop jij ook mee?........

Nog volop in de chemotherapie,  mijn hoofd stond er niet echt naar.  Ik schoof het weer naar achteren. 

Totdat er op die bewuste vrijdag voor de Pink Walk Westerbork 2014 opeens onze lieve Tsjechische vrienden Jana en Honza op de stoep stonden. Jana wilde graag met mij lopen en waren vanuit Praag speciaal naar Nederland gekomen.  En we zijn het gaan doen, 6 km wandelen voor het goede doel. In 1 woord : WAUW!!!!!!  Wat gaaf was dat. Een grote glimlach op ons gezicht, we did it!

 

In 2015 werd ik door Simone benaderd, toendertijd 1 van de organisatrices van de Pink Walk, met de vraag of ik weer mee ging wandelen. Ik had daar nog niet echt zo over nagedacht. Simone opperde het idee om misschien met een team te komen, een team van 10 personen ofzo,  zodat we met elkaar weer zo'n mooie tocht konden maken. 

Een oproep op Facebook, een schot in de roos, lieve, leuke reacties, mijn maatje en grote steun en toeverlaat Wendy reageerde ook.  "Ik wil jou helpen,  hier gaan we wat mee doen Miranda", aldus Wendy. 

En zo ontstond een heel team, oproepjes op Facebook,  stukje in de krant, we hadden op een gegeven moment een team van een 50 personen. En daar was hij, ons team, Team Walk4Pink.

 

Team Walk4Pink heeft in 2015 een cheque aan de organisatie van de Pink Walk kunnen overhandigen van €1360,-

Een mooi bedrag waar wij als team ontzettend trots op waren. Des te meer reden om in 2016 door te gaan met het team en te proberen om weer geld in te zamelen voor het goede doel, Pink Ribbon.

 

Doordat wij het voorwerk nog groters op wilden zetten, waren Wendy en ik het er overeens om  nog iemand bij het team te vragen. En daar was Gerti. 

We zijn met zijn drieën gaan brainstormen, ieder zijn ideeën laten vertellen. De grote zomermarkt in Gees, daar zouden we gaan staan. Verkoop van Pink Ribbon gadgets, knieperties, Pink Ribbon koekjes, suikerspin, knikkers raden......het was die avond GRANDIOOS!  €676,65, dat was de opbrengst die wij alvast konden noteren voor oktober.

Verdere verkoop, flessenactie op cbs de Wegwijzer in Geesbrug en obs de Woert in Oosterhesselen en donaties van deze en gene heeft het ertoe gebracht dat wij, Team Walk4Pink,  vorig jaar na de Pink Walk en Run 2016 een cheque hebben overhandigd van €1940,-.

 

Lieve mensen, wij gaan door, ook in 2017. Daarom deze webpage. Naamsbekendheid, zowel voor Pink Ribbon, Pink Walk Westerbork en het team, Team Walk4Pink.

Op deze site houden we je op de hoogte met weetjes en feiten, acties die we gaan houden. Maar ook heel belangrijk,  een link, verwijzend naar ons team waarop het hele jaar door op gedoneerd kan worden.

 

Het is belangrijk dat de onderzoeken naar en tegen borstkanker door kunnen gaan. En hier is veel geld voor nodig. 

 

Live Life Hope